Vacatures

DE KEURVORST is gevestigd midden in het hart van het historische vestingstadje Ravenstein. In de 16e eeuw al een pleisterplek voor menig handelaar, reiziger en bewoner van Ravenstein en nu nog steeds een gastvrije ontmoetingsplek voor iedereen. Voor een heerlijke kop koffie na een leuke stadswandeling, een wijntje met vrienden op vrijdagmiddag, meezingen met Hollandse liederen tijdens de liederentafel, een heerlijk en gezellig diner in het restaurant of een overnachting op een bijzondere plek in een historisch mooi pand.

Werken bij Hotel Restaurant De Keurvorst is werken in een informeel, gezellig Brabants horecabedrijf waarbij passie voor het vak én voor de gasten nog ouderwets hoog in het vaandel staan. Een mix van een hotel met 10 kamers en een restaurant met groot terras in hartje centrum Ravenstein. Drukke zomers, mooie partijen, leuke thema avonden, gezellige borrels en een team van toppers om je heen waarvan je op aan kunt op de momenten dat het moet en lol mee kunt trappen als het kan (ook buiten de werkvloer). Begint het al te kriebelen?

Wegens toenemende groei zijn wij op zoek naar nieuwe collega's voor de volgende functie:

- MEDEWERK(ST)ER ONTBIJT/HOUSEKEEPING parttime

Voor deze functie zijn we op zoek naar een medewerker voor ontbijt/housekeeping. Ben jij iemand die graag vroeg op staat, affiniteit met de horeca heeft en zelfstandig kan werken? Vind jij vrije avonden, kwaliteit en een fijn team ook een vereiste? Kom je dan gauw bij ons voorstellen!

- ZELFSTANDIG WERKEND KOK parttime / fulltime

Voor deze functie zijn we op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Heb jij werkervaring als (zelfstandig werkend) kok, passie voor koken en oog voor detail? Vind jij eigen inbreng, kwaliteit en creativiteit net zo belangrijk als wij? Dan zien we jou graag verschijnen!

- MEDEWERK(ST)ER BEDIENING parttime / fulltime

Voor deze functie zijn we op zoek naar een medewerk(st)er voor de bediening. Ben jij een gastvrije en flexibele enthousiasteling die interesse heeft in de horeca en graag initiatief neemt? En wil je graag leuk verdienen en tegelijkertijd in een gezellig en dynamisch team werken? Neem dan gauw contact met ons op!

- LEERLING

Zit jij op school en zoek je nog een stage in de horeca? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Voor alle facetten van de horeca en allerlei soorten stages kun je bij ons terecht. Of je nou een stage voor 1 dag in de week moet vervullen of 4 dagen en of het als kok of als gastvrouw is, loop even binnen of stuur een mailtje en dan gaan we samen kletsen over de mogelijkheden.


Hotel Restaurant De Keurvorst biedt uitdagende banen in een dynamische werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief. Een gezellige werksfeer, een grote onderlinge betrokkenheid en uiteraard een prima salaris. Een combinatie van functies, fulltime/parttime/vakantiekracht, vaste dagen en vrij in en rondom het weekend zijn 100% bespreekbaar.

Heb jij interesse in één van bovenstaande functies? Gelieve te solliciteren via mail middels een motivatiebrief en CV t.a.v.  Han van den Berg, maar even binnenlopen mag ook uiteraard!

HOTEL RESTAURANT DE KEURVORST - info@keurvorst.nl - 0486 411 371