Vacatures

DE KEURVORST is gevestigd midden in het hart van het historische vestingstadje Ravenstein. In de 16e eeuw al een pleisterplek voor menig handelaar, reiziger en bewoner van Ravenstein en nu nog steeds een gastvrije ontmoetingsplek voor iedereen. Voor een heerlijke kop koffie na een leuke stadswandeling, een wijntje met vrienden op vrijdagmiddag, meezingen met Hollandse liederen tijdens de liederentafel, een heerlijk en gezellig diner in het restaurant of een overnachting op een bijzondere plek in een historisch mooi pand.

Werken bij Hotel Restaurant De Keurvorst is werken in een informeel, gezellig Brabants horecabedrijf waarbij passie voor het vak én voor de gasten nog ouderwets hoog in het vaandel staan. Een mix van hotel en restaurant en dat alles in het hartje centrum Ravenstein.

Wegens toenemende groei zijn wij op zoek naar nieuwe collega's voor de volgende functie:

- ZELFSTANDIG WERKEND KOK parttime / fulltime 

Voor deze functie zijn we op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Heb jij passie voor de horeca, een oog voor detail en weet jij als geen ander hoe samen met je collega's een keuken kunt draaien? Vind jij eigen initiatief, kwaliteit en creativiteit net zo belangrijk als wij? En houd je ervan om in een gezellig, hecht team te werken en 1 dag in het weekend vrij te zijn? Dan zien wij jou graag verschijnen!

- MEDEWERK(ST)ER BEDIENING parttime / fulltime

Voor deze functie zijn we op zoek naar een medewerk(st)er voor de bediening. Ben jij een gastvrije en flexibele enthousiasteling die interesse heeft in de horeca en graag initiatief neemt? En wil je graag leuk verdienen en tegelijkertijd in een gezellig en dynamisch team werken? Neem dan gauw contact met ons op!

Hotel Restaurant De Keurvorst biedt uitdagende banen in een dynamische werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief. Een gezellige werksfeer, een grote onderlinge betrokkenheid en uiteraard een prima salaris.

Heb jij interesse in één van bovenstaande functies? Gelieve te solliciteren via mail middels een motivatiebrief en CV t.a.v. Frederike Mulder en/of Han van den Berg.

HOTEL RESTAURANT DE KEURVORST - info@keurvorst.nl - 0486 411 371