Vacatures

STADSHERBERG DE KEURVORST is gevestigd midden in het hart van het historische vestingstadje Ravenstein. In de 16e eeuw al een pleisterplek voor menig handelaar, reiziger en bewoner van Ravenstein en nu nog steeds een gastvrije ontmoetingsplek voor iedereen. Voor een heerlijke kop koffie na een leuke stadswandeling, een wijntje met vrienden op vrijdagmiddag, meezingen met Hollandse liederen tijdens de liederentafel, een heerlijk en gezellig diner in het restaurant of een overnachting op een bijzondere plek in een historisch mooi pand.

Werken bij Hotel Café Restaurant De Keurvorst is werken in een informeel, gezellig Brabants horecabedrijf waarbij passie voor het vak én voor de gasten nog ouderwets hoog in het vaandel staan. Een mix van hotel, restaurant en café en dat alles in het hartje centrum Ravenstein.

Wegens toenemende groei zijn wij op zoek naar nieuwe collega's voor de volgende functie:

- LEERLING KOK parttime

Voor deze functie zijn we op zoek naar een leerling van MBO niveau 3 zelfstandig werkend kok. Ben jij leergierig, flexibel en op zoek naar een baan voor erbij en stage voor het (nieuwe) schooljaar? Vind je het leuk om in de horeca te werken, lekker te verdienen en het prettig om binnen een gezellig team te werken? Dan zijn we naar jou op zoek!


Hotel Café Restaurant De Keurvorst biedt uitdagende banen in een dynamische werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief. Een gezellige werksfeer, een grote onderlinge betrokkenheid en uiteraard een prima salaris.

Heb jij interesse in één van bovenstaande functies? Gelieve te solliciteren via mail middels een motivatiebrief en CV t.a.v. Marike Hammen en/of Han van den Berg.

HOTEL CAFE RESTAURANT DE KEURVORST - info@keurvorst.nl - 0486 411 371