Hotel

Het monumentale pand van Hotel De Keurvorst dateert uit 1610. De kamers hebben een moderne inrichting in combinatie met de sfeer van een oud pand zoals de authentieke houten balken. De Keurvorst heeft 9 comfortabele en moderne kamers met elk hun eigen en unieke karakter en voorzien van douche en toilet. Tevens heeft Hotel De Keurvorst een luxe kamer met bad, voor extra luxe of als bruidssuite.
Alle kamers en openbare vertrekken (restaurant en café) zijn voorzien van gratis Wi-Fi. Onze kamers zijn niet standaard uitgerust met een telefoon, maar deze kunt u op aanvraag reserveren.
U vindt onze kamerprijzen in onze prijslijst.

Standaard kamer

De standaard kamers zijn zowel te gebruiken als eenpersoons- of tweepersoonskamer. Elke kamer is voorzien van een douche en toilet. De moderne inrichting geeft een gemoedelijke sfeer.

Luxe kamer

Er is 1 luxe kamer welke is voorzien van een bad en toilet. Tevens is deze kamer ruimer dan een standaardkamer.

Ontbijt

Tijdens uw verblijf kunt u ervoor kiezen om ook het ontbijt erbij te boeken tegen een meerwaarde van slechts 12 euro p.p.. Dan zorgen wij voor een ontbijt met diverse soorten brood, koffie, thee en jus d’orange, vlees-, kaas- en zoetwaren, fruit en yoghurt en een lekker eitje.